V přípravě opět vítězně

02.08.2015 16:45

FK Malšovice - FK Jílové   1:8(1:4)

Ke svému druhému přátelskému zápasu zajížděli sobotní dopoledne hráči Jílového na hřiště účastníka 1.B třídy, celku Malšovic. Na toto utkání chyběla Jílovému řada hráčů (Kurty, Drahoňovský, Čermák, Bachura, Reichelt, Červenka, Kořínek) a tak museli nastoupit i oba trenéři a nestárnoucí Knotek.Zejména Rangl ukázal,že je pořád velmi platným hráčem a že by si A třídu pořád v klidu odkopal.

Po většinu utkání bylo Jílové lepším týmem,soupeře přehrálo zejména díky lepšímu fyzickému fondu,ale také v nasazení a pohybu. Kombinace opět trochu vázla, zkaženýma lehkýma přihrávkama jsme se zbytečně připravovali o trvalejší tlak. To se dá také příčíst únavě z probíhající přípravy, která byla na hráčích vidět. Malšovice byli vyrovnaným soupeřem pouze do první inkasované branky, pak už jim postupem času docházely síly a dostávali laciné branky.


Vyjádření trenéra (O. Barilla): Co se týče přípravy a fyzického fondu,tak utkání určitě svůj účel splnilo,ale fotbalově nás Malšovice tolik neprověřili. Určitě jsem však spokojený s nasazením a přístupem hráčů k oběma utkáním. Fotbalovost tam ještě trochu chybí,zbytečně kazíme lehké přihrávky,kterými se pak dostáváme pod tlak.Pořád jsme však v přípravě,na hráčích je vidět únava a do prvního mistráku nedostatky vypilujeme.


Sestava:Vosecký - Malowanyj,Huček,Rangl,Florián - Geletič,Michl,Just,Farkaš - Janda,Horyna M.

Střídali:Horyna F.,Barilla,Knotek,Němec


Branky:Janda 3, Horyna Michal, Horyna František ,Michl, Malowanyj, Florian