V poslední přípravě těsná prohra

07.03.2018 17:53

FK Jílové - TJ Oldřichov 3:4 (3:3)

Zimní turnaj Srbice  //  4.3.2018  // 15:00 

 

V posledním přípravném utkání sehrálo Jílové utkání s druhým celkem 1.A třídy týmem Oldřichova, kterému se v přípravě velmi daří a poráží týmy z krajského přeboru.

 

Utkání začalo menším náporem Oldřichova díky standartním situacím, ale následně převzalo otěže utkání Jílové. Jenže chybná malá domů v podání Reichelta znamenala vedení Oldřichova 1:0. Vedení jim však nevydrželo dlouho. Ihned po rozehrávce zatáhl míč Gaher a jeho zpětnou přihrávku poslal do sítě Kolář. Za další dvě minuty poslal Jílové do vedení Feledi po střele z velkého vápna a ten stejný hráč ihned navýšil skóre na 3:1, když se svými spoluhráči zakombinoval na hranici šestnáckty a tváří tvář brankáří se nemýlil. V následujících minutách bylo Jílové aktivnější a za zmínku určitě stojí střela Bílka, která se od tyče odrazila do brankáře a následně mimo branku. Ke konci poločasu však Oldřichov během chvilky skóre vyrovnal, když nejprve hostující hráč dostal přihrávku do pokutového území a s přehledem snížil. Za další minutu po standartní situaci Vosecký první pokus chytil, ale na dorážku již byl krátký.

 

Začátek druhého poločasu začal aktivitou Jílového, které více drželo míč a Oldřichov čekal na chyby v jejich obraně a na rychlé protiútoky. Po chybné rozehrávce se jim hned jeden vydařil, oldřichovský hráč míč zatáhl do šestnástky, kde ho jasně fauloval Reichelt. Hostující útočník završil tak svůj hattrick a poslal Oldřichov do vedení. Ve zbytku utkání již žádná branka nepadla. Aktivnější bylo Jílové, které častějí drželo míč, kombinovalo a dostávalo se do pokutvého území a šancí. Na druhé straně Oldřichov podnikal rychlé protiútoky po chybách a tu největší vychytal při samostantném nájezdu brankář Smutný. Utkání tak skončilo výhrou Oldřichova, který dokázal trestat chyby ve hře Jílového.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Proti utkání s Českou Lípou to bylo nebe a dudy. Zejména směrem dopředu jsme odehráli velmi dobrý zápas. Hráli jsme s chutí, v pohybu a nasazení a po většinu utkání měli míč na svých kopačkách. O to je horší skutečnost, že jsme dostali 4 branky. V obranné fazi se nám po taktické stránce nedaří, kupíme chybu za chybou a soupeř to trestá. Chybí tam vůdčí osobnost, která si to vše zdiriguje. Tři branky jsme Oldřichovu prakticky darovali po žákovských chybách. Nechápu, jak můžeme dostat tolik branek v zápase, kde naši obranu soupeř nějak extra neprověřil. Věřím však, že si to příští týden proti Mostu sedne a svoji kůži rozhodně nedáme zadarmo.

 

Branky: 9. Kolář, 11. Feledi, 13. Feledi

 

Sestava: Vosecký (46. Smutný) - Horáček, Michalec, Reichelt, Vait - Kudrna, Feledi, Gaher, Červenka - Kolář, Bílek

Střídal: Just