Střelecké probuzení Bílka zajistilo výhru nad Krupkou

24.04.2018 09:39

FK Jílové - TJ Krupka 2:0 (1:0)

22.kolo HET krajského přeboru  //  21.4.2018  // 17:00 

Po tříbodovém importu ze Žatce se Jílové představilo opět doma proti silné Krupce, která na jaře pětkrát za sebou vyhrála, ale v týdnu poprvé padla v dohrávce s Perštejnem.

Od úvodní hvizdu se hrálo vyrovnané utkání, a však v úvodu byli hosté přeci jen více aktivnější a Vosecký musel předvést své umění. Skóre se poprvé měnilo ve 33. minutě, kdy Červenka přešel po levé straně přes několik hráčů a předložil míč do vápna Bílkoví, který konečně protrhl střelecké trápení. 

 

Ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném rytmu oba celky si nic nedarovaly, a tak šancí příliš nebylo. O osudu utkání rozhodla situace v 74. minutě. Bílek si na půlící čáře odclonil obránce a svůj samostatný únik přetavil v druhou branku. V závěru se do dvou brankových příležitostí dostala i Krupka, kdy hlavně ta druhá po brance vyloženě volala. Vše završil v 90. minutě střídající Kořínek, který postupoval sám na hostujícího brankáře, ale jeho zakončení bylo příliš laxní.

 

Jílové si tak připsalo druhou výhru za sebou a stejně tak po druhé neobdrželo branku.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém rozhodla lepší koncovka našeho týmu. V prvním poločase nás dvěma výbornými zákroky podržel brankář Vosecký, což byl základ k úspěchu našeho týmu. Krupka má kvalitní tým, proto si vítězství hodně ceníme.

 

Branky: 33. Bílek, 74. Bílek

 

Sestava: Vosecký - Horáček, Michalec, Florián, Reichelt - Červenka, Feledi, Gaher, Vait (69. Kurty - 76. Kořínek) - Kolář, Bílek (90. Barilla)

 

Připraven: Smutný

 

Rozhodčí: Dvorský - Prágl, Lesák

Diváci: 100