Slunečná sobota ve znamení 7. místa Jílovských fotbalistů mladší přípravky

11.10.2018 08:06

Slunečná sobota ve znamení 7. místa jílovských fotbalistů mladší přípravky

 

Sobotní den začal pro borce z Jílového už v ranních hodinách. Většina týmů dorazila v sobotu 6.10.2018 od 9 hodin na hřiště do Bynova, aby sehrála šesté kolo turnaje mladších přípravek. Jen jeden tým měl hodinové zpoždění, které způsobilo drobné komplikace v organizaci turnaje.

Kluci a holky z Jílového přijeli ve vybrané 10-ti členné skupině. Jednotlivé zápasy turnaje se hrály formou každý s každým v 10-ti minutových intervalech.

 

Zúčastněné týmy šestého kola turnaje mladších přípravek:

 

-       TJ Spartak Boletice

-       SK Březiny / SK Děčín

-       FK Jiskra Modrá

-       FK Jílové

-       FAPV Děčín

-       MSK Benešov nad Ploučnicí

-       TJ Union Děčín

-       FK Česká Kamenice

 

Výběr jílovských fotbalistů vstoupil do prvního zápasu turnaje proti Fotbalové akademii Petra Voříška. Zápas byl velice vyrovnaný, hráči Jílového neustále dotahovali jednogólovou ztrátu. Po gólech střelců Tobiáše Štěrby, Tondy Nováka a Martina Klabíka bohužel prohráli těsně 3:4.

Díky hodinovému zpoždění jednoho z týmů muselo Jílové ihned nastoupit k druhému a následně třetímu zápasu turnaje. Na hráčích bylo cítit drobné vyčerpání z dlouhého nasazení, a proto v druhém zápase s favorizovaným Unionem Děčín prohráli 0:4.

Třetí zápas jsme nastoupili proti Benešovu nad Ploučnicí, kterému jsme dlouho odolávali 1:1, díky střelci Tobiáši Štěrbovi, ale nakonec jsme bohužel podlehli 1:5.

Čtvrtý zápas se z hlediska organizace začal dostávat do normálního časového sledu a borci z Jílového nastoupili proti Boleticím nad Labem. Tento zápas byl velice vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů. Výborné zákroky měl náš gólman Jenda Tesař a podržel tým pouze jedním inkasovaným gólem. Náš střelec Tobiáš Štěrba opět dokázal do sítě soupeře vstřelit gól a proto Jílové ve čtvrtém zápase turnaje remízovalo 1:1 a získalo první bod.

Pátý zápas byl pro borce z Jílového velkou nadílkou. Jílovští nastoupili proti vítězi turnaje, hráčům z  Březin a prohrálo 0:9.

Předposlední šestý zapas byl opět plný napětí, hráči z Jílového nastoupili v derby proti Modré. Jílováci tento zápas trochu podcenili a bohužel prohráli 0:4.

V posledním zápase se rozhodovalo, zda celek Jílového skončí na posledním nebo bude na pěkném sedmém místě. V sedmém zápase turnaje na Jílováky čekal celek z České Kamenice. Zápas byl plný napětí a emocí, ale díky výbornému výkonu gólmana Jendy Tesaře Jílové remizovalo 0:0, a tím dosáhlo v turnaji na druhý bod, který je posunul v konečném umístění na sedmé místo.

 

 

Poděkování patří všem hráčům a rodičům, kteří se turnaje zúčastnili. Budeme pracovat a doufat, že na dalším turnaji bude trochu více výher a tím i lepší konečné umístění. Minimálně musíme bodovat v derby s celkem z Modré.  

 

Jílovský výběr:

Klabík Martin, Štercl Jiří, Štěrba Tobiáš, Tesař Jan, Červený Josef, Králová Eliška, Kolář Jan, Novák Antonín, Vejtruba Jáchym, Jan Kulhánek

 

Střelci z Jílového:

Tobiáš Štěrba … 3 góly, Tonda Novák … 1 gól, Martin Klabík … 1 gól

 

Umístění jednotlivých týmů v tomto turnaji:

1.    SK Březiny / SK Děčín

2.    TJ Union Děčín

3.    MSK Benešov nad Ploučnicí

4.    FK Jiskra Modrá

5.    FAPV Děčín

6.    TJ Spartak Boletice

7.    FK Jílové

8.    FK Česká Kamenice

 

 

Příští 7. kolo turnaje Mladčích přípravek se uskuteční v Březinách v neděli 14.10.2018 od 9.00 hod (pozor zněna času o 9.00 hod !!!).