První přípravný zápas dopadl na výbornou

27.07.2015 13:49

Horní Podluží - Jílové 1:6 ( 0:2)

V neděli 26.7.2015 mužstvo Jílového odehrálo první přátelské utkání na hřišti účastníka 1B.třídy TJ Čechie Horní Podluží.

Od začátku utkání byli hosté fotbalovější a po zásluze šli ve 12 min. do vedení brankou Kurtyho.Do poločasu se tentýž hráč prosadil ještě jednou.Domácí se snažili,ale hostující obrana si se vším vklidu poradila.Do druhé půle Jílové vstoupilo opět aktivně a už po minutě zvyšoval Janda na 3:0. O deset minut později přidal čtvrtý gól Horyna, pak se ještě tentýž hráč prosadil znovu a Jílové dohrávalo utkání v poklidu.Po jediném nedorozumění v obraně Jílové inkasovalo na 5:1.V závěru ještě přidal Just po rohu hlavou na 6:1. Utkání se již dohrávalo v poklidu a Jílovští si po zásluze vychutnali první výhru.

Nová trenérská dvojice Barilla,Rangl, měla k dispozici 15hráčů. V průběhu prostřídali všechny hráče i brankáře.


Vyjádření trenérů k zápasu : Dnešní utkání bereme jako kvalitní herní přípravu po náročném týdnu, kdy hráči nabírali kondičku ve třech dnech po sobě. Někteří hráči ještě chyběli z důvodu dovolené, ale mladí hráči ukázali zápal a snahu se porvat o místo vsestavě, což samozřejmě jako trenéři vítáme a doufáme, že starší a zkušení hráči pochopí, že nemají své místo vsestavě jisté.


Záznam utkání:

youtu.be/mUbNs73ffCE


Sestava:

Vosecký(Němec)

Geletič,Huček,Reichelt,Malowanyj,Bachura,Just,Drahoňovský,Farkaš,Kurty,Janda


Střídali : Florián,Kořínek,Horyna,Němec

Branky: 2x Kurty, 2x Horyna, Janda, Just


Příští přátelské utkání odehrají Jílovští v sobotu 1.8.2015 v Malšovicích od 10.30h