Přípravné utkání: TJ Oldřichov - FK Jílové 1:2 (0:1)

21.03.2016 19:52

TJ Oldřichov - FK Jílové 1:2 (0:1)

K poslednímu přátelskému utkání  zajížděli hráči Jílového na půdu Oldřichova u Teplic, hrajícího 1.B třídu. S tímto celkem se již v přípravě jednou utkali na turnaji v Srbicích a překvapivě prohráli o tři branky. Měli mu tedy co vracet. Tentokrát se  hrálo na přírodní trávě.

Až na prvních patnáct minut druhého poločasu bylo Jílové proti důrazně hrajícímu Oldřichovu lepším týmem, svého soupeře přehrávali v pohybu a kombinaci a díky brankám Čermáka a Kurtyho zaslouženě zvítězili. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale opět se projevila  špatná koncovka, když několik vyložených šancí trestuhodně zahodili.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Na to, že jsme poprvé byli na přírodní trávě, tak jsme až na špatnou patnáctiminutovku ve druhém poločase podali dobrý výkon, hráli jsme v dobrém nasazení a zaslouženě zvítězili. Oldřichov má na B třídu velmi kvalitní a zejména důrazný tým, který nám dneska nedal nic zadarmo, a tak bych to hodnotil jako dobrý výběr generálky před prvním mistrovským utkáním. S čím jsem ale v tomto zápase a v celé přípravě nebyl spokojený, je koncovka. Chybí nám klid a důraz v zakončení. V tomto utkání jsme šli minimálně pětkrát nebo šestkrát sami na brankaře a byla z toho jedna branka, což je špatné a v mistrákách by se nám to nemuselo vyplatit.

 

Branky: Čermák (PK), Kurty

 

Sestava: Vosecký - Červenka, Malowanyj, Reichelt, Huček - Kurty, Feledi, Čermák, Farkaš - Čtvrtníček, Kolář

Střídali: Kudrna, Just, Michl