Přípravné utkání: TJ Hrob - FK Jílové 0:3

21.08.2016 22:17

TJ Hrob - FK Jílové 0:3 (0:0)

K poslednímu přátelskému utkání, před začátkem mistráků, zajíždělo Jílové na půdu TJ Hrob, celku hrajícího 1. B třídu. Původně mělo doma nastoupit proti Domoušicím, ti se však v týdnu z utkání omluvili. S Hrobem se už  hráči Jílového utkali v zimě na turnaji v Srbicích a po nejhorším výkonu přípravy s ním prohráli. Měli mu tedy co vracet.

První poločas byl ze strany hostů velmi slabý, svého soupeře podcenili, hráli bez pohybu, nasazení, chyběla chuť do hry a obranná činnost většiny hráčů byla katastrofální. I tak si vypracovali několik vyložených šancí, z toho třikrát orazítkovali brankovou konstrukci. Branka však vzhledem k nedůrazu v koncovce v první půli nepadla.

Ve druhé půli se již projevila lepší fyzická připravenost hráčů Jílového a třemi brankami rozhodli o svém vítězství. Do ideálního výkonu to však mělo hodně daleko.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Dnes to byl z naší strany velmi špatný výkon. Kluci si po dvou výhrách nad týmy z krajského přeboru asi mysleli, že se soupeř porazí sám. K utkání jsme sice odjeli pouze s jedenácti hráči, řada jich chyběla, i tak bychom měli takového soupeře jasně přehrát. Každopádně je dobře, že jsme toto utkání sehráli, kluci se z něj do dalšího utkání poučí, v mistráku by nás tenhle výkon stál 3 body.

 

Branky: Feledi, Horyna, Michalec

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Vait, Michalec, Červenka - Kolář, Feledi, Bílek, Kudrna - Just, Horyna