Přípravka bojuje v každém utkání!

26.10.2016 21:03

6. kolo

FK Jílové – SK Březiny 4:20 (3:8)

 

Další utkání s celkem Březin. Zápas nám vůbec nesedl, už od začátku jsme tahali za kratší část provazu. Největším problémem je přechodová fáze. Nedaří se nám dobře rozehrát od naší branky a tak se dostáváme pod zbytečný tlak.

                      

Hodnocení trenéra (Z. Michalec): Zápas byl bohužel pouze na jednu branku. Kluci se pořád učí dobře rozehrát od branky. Až se to naučíme, budou výsledky rozhodně lepší.

 

Branky: 6. Aubusta, 20. Aubusta, 22. Beránek, 32. Aubusta

 

Sestava: Hrdlička – Bártko, Druga, Ehl, Klíma, Beránek, Novák, Stoklasa, Aubusta, Hloušek, Vajda, Jirásek, Černá, Dlouhý

 

 

7. kolo

SK Verneřice – FK Jílové 20:4 (9:1)

 

Další utkání proti velice kvalitnímu celku Verneřic. Nově rekonstruovaný areál je velice pěkný a určitě je radost si na něm zahrát. Naši borci začali velice slibně, vytvořili si počáteční tlak, ale gólem to neskončilo. A tak góly střílel soupeř. 

 

Hodnocení trenéra (Z. Michalec): Já musím kluky pochválit. I když dostáváme hodně gólů, kluci se nenechají otrávit, a hrají pořád jako za stavu 0:0 a radují se z každé povedené akce či branky. Zápas od zápasu se zlepšuje přehled na hřišti a doufejme, že jdeme správnou cestou.

 

Branky: 4. Aubusta, 26. Hloušek, 30. vlastní, 45. Aubusta

 

Sestava: Hrdlička – Bártko, Druga, Ehl, Klíma, Beránek, Novák, Stoklasa, Kopčan, Aubusta, Hloušek, Vajda, Jirásek

 

 

8. kolo

FK Jílové – FK Jiskra Modrá 0:18 (0:6)

 

Další derby, tentokrát na naší půdě. Bylo to o hodně lepší, než předchozí utkání. V prvním poločase jsme byli velice aktivní. Hráli jsme velice obětavě a nenechali jsme soupeři prostor. Inkasovali jsme pouze po zbytečných chybách. Druhý poločas už byl v režii soupeře. 

 

Hodnocení trenéra (Z. Michalec): První poločas byl od nás velice slušný. Koncentrovali jsme se na obranu a kluci to zvládali skvěle. Bohužel soupeř využil všechny naše chyby. Kluky musím pochválit a doufám, že příště udržíme koncentraci celé utkání. 

 

Sestava: Kopčan – Hrdlička, Bártko, Druga, Ehl, Klíma, Beránek, Novák, Stoklasa, Aubusta, Hloušek, Vajda, Jirásek