Pohár ÚKFS: Srbice vyřazeny!

07.08.2016 23:06

FK Jílové – TJ Sokol Srbice 4:2 (2:1)

 

V rámci 1. kola poháru ÚKFS nás čekal ambiciózní celek Srbic, hrající Krajský přebor. Pro hosty to byla zároveň generálka na nadcházející sezónu kdy v 1. kole snad budou hostit Blšany. V průběhu utkání měli častěji míč na kopačkách Srbice, ale domácí je do šancí moc nepouštěli, když už se tak stalo tak je hosté neproměnili. Jílové své šance proměnilo a tak bylo překvapení na světě.

 

Hodnocení trenéra (O. Barilla): Pro nás to byla opět velmi dobrá příprava s kvalitním mužstvem hrajícím krajský přebor, a který v něm určitě nebude hrát druhé housle. Srbice měli zejména v prvním poločase herní převahu, ale jejich koncovka nebyla ideální. My jsme naopak byli produktivní a z pěti šanci jsme čtyři proměnili a soupeři dali lekci z produktivity. Kluky bych chtěl pochválit, zápas odmakali na sto procent a přistoupili k němu velmi zodpovědně. Zejména druha půle byla již podle mých představ, kdy jsme už se soupeřem srovnali více hru a dobře kombinovali.

Pro naše mladé hráče velmi dobrá zkušenost, která jim zvedne sebevědomí, do dalších zapasu.

 

Branky: 39. Bílek, 44. Bílek, 74. Horyna, 76. Bílek

Sestava: Vosecký – Kořínek, Michalec, Reichelt, Červenka (66. Just) – Kurty, Čermák, Feledi, Kudrna (57. Geletič)  –  Bílek, Kolář (46. Horyna)

 

Rozhodčí: Materna – Kolátor, Provazník

Diváci: 55