Po dobrém výkonu nevezeme z Oldřichova ani bod

02.10.2019 11:57

TJ Oldřichov - FK Jílové 1:0 (0:0)

8. kolo GKR STAVBY krajského přeboru // 28. 9. 2019 // 10:30

V sobotu dopoledne zajížděl A-tým na trávník nováčka z Oldřichova, kterému se v úvodu soutěže velmi daří a usadil se v horních patrech tabulky. Jílové se zatím výsledkově trápí, ale poslední výkony již naznačili určité zlepšení. 

Utkání začalo vzájemným oťukáváním ve slušném tempu a domácí Oldřichov se dostal k několika standardním situacím, ze kterých nic nevytěžil. Pak však otěže zápasu převzali hosté. Nejprve únik Koláře vykopával z domácí branky obránce a dorážka Felediho šla mimo tyče. O několik minut později unikl opět Kolář, který byl sražen v pokutovém území brankářem, který však svou chybu napravil a penaltový pokus kapitána Justa zneškodnil. Neujala se ani střela Šindeláře, ani několik dalších standardních situací. Domácí Oldřichov toho v prvním poločase směrem dopředu příliš nevymyslel, a když tak to hostující obrana společně s brankářem vyřešila.  

Do druhé půle lépe vstoupili domácí, kteří si vytvořili několik závarů v pokutovém území, ale tato snaha k brance nevedla. Na druhé straně byl tvrdě faulován před velkým vápnem dobře hrající Kolář, který musel ihned střídat a následný trestný kop Floriána skončil po zásahu brankáře na tyči domácí branky.  V průběhu druhého poločasu domácí Oldřichov přidal na aktivitě, ale dokázal si z toho vypracovat vlastně jen jednu brankovou příležitost, kterou nedokázal proměnit. Jak čas ubíhal, bylo jasné, že utkání rozhodne nejspíš jedna jediná branka. Tu mohlo vstřelit Jílové, když Doubek dostal míč do volného prostoru a postupoval sám na branku, v posledním okamžiku ho zradilo zpracování a mokrý trávník, domácí brankář pak měl již lehkou práci a balon ukryl v náručí. V 79. minutě se skóre utkání však měnilo. Prodloužený centr si naše lna zadní tyči zkušený Sedláček a poslal domácí do vedení. V posledních 10. minutách se Jílové snažilo o vyrovnání, dostalo se do několika zajímavých situacích, ale vyloženou brankovou příležitost si nevytvořilo. Po sympatickém výkonu si tak z Oldřichova neodvezlo ani bod. 

 

Sestava: Smutný - Vait, Gaher, Florián, Doubek - Hošek, Šindelář, Feledi, Bílek - Just, Kolář (48. Farkaš)

 

Rozhodčí: Průša - Suchánek, Slívko

Delegát: Dvorský

 

Diváci: 90