Nevydařené okresní derby

18.08.2021 09:05

FK Jílové – SK Stap Tratec Vilémov 1:4 (0:3)

3.kolo Krajského přeboru // 14.8.2021 // 17:00

 

V prvním utkání na domácím hřišti hostilo Jílové v okresním derby Vilémov. 

První poločas se domácímu celku výsledkově nevydařil i přes územní převahu, umožnil hostům tři brejkové situace, které Vilémov dokázal využít. 

 

Do druhého poločasu šlo Jílové s cílem pokusit se utkání zdramatizovat. To se jim částečně povedlo v 60. minutě po brance Doubka. Domácí pokračovali v náporu, ale přes zhuštěnou a kvalitní defenzívu se jim nepodařilo vytvořit si brankové příležitosti. Na druhé straně měl Vilémov spoustu prostoru do otevřené obrany domácích a 15 minut před koncem zvýšil pro domácí na nelichotivých 1:4. 

 

Hosté přijeli do Jílového s defenzivní taktikou, založenou na rychlém přechodu do útoku a tato taktika jim vyšla na jedničku. Domácí se snad do příštích utkání poučí z chyb konečně si připíšou první body novém ročníku.

 

Vyjádření trenéra (P. Salava): Kluci se snažili, makali. Bohužel nás prostě srážely ty chyby. Citelně nám v útoku chyběl Michal Just. Po dvou zápasech nemáme ani bod. Samozřejmě nejsme spokojeni a věříme, že se to co nejdříve zlepší. Co se týče hry a nasazení, tam to není špatné. Ale rozhodně musíme bodově zabrat.

 

Branka: 60. Doubek 

 

Sestava: Smutný - Novotný (78. Sobíšek), Florián (85. Šaran), Reichelt, Hošek - Doubek, Žáček, Gaher, , Líbal (18. Farkaš) - Feledi - Kolář

 

Rozhodčí: Klimpl - Kuriljak, Karrmann

Diváci: 150