Na úvod přípravy vysoká porážka

29.01.2018 22:21

TJ Sokol Srbice - FK Jílové 7:3 (3:0)

Zimní turnaj Srbice  //  27.1.2018 // 15:00 

V prvním přípravném utkání se Jílové představilo v rámci zimního turnaje na umělé trávě v Srbicích, kde jim byl soupeřem domácí celek.

 

V prvním poločase stříleli branky pouze domácí hráči. Po třiceti minutách hry se dvakrát v rychlém sledu trefil Egrt a v poslední minutě prvního poločasu domácí navýšili skóre na 3:0.

 

Na začátku druhého poločasu využil chyby v domácí obraně Just a snížil tak na rozdíl dvou branek. Na druhé straně se ovšem prosadil parádní střelu domácí Verbíř a zanedlouho domácí přidali pátou branku. O výsledku tak bylo prakticky rozhodnuto. Jílovému se ještě podařilo vstřelit dvě branky. Nejprve po přihrávce Voseckého prosadil Feledi, který obešel i domácího brankáře a poslal míč do prázdné Branky. Za další 3 min. přidal třetí branku Vosecký, když z dálky přehodil brankáře. O celkem přijatelný výsledek se hosté připravily chybami v obraně, kdy nejprve domácí navýšili skóre hlavou po rohovém kopu a následně  domácí hráč upravil výsledek utkání po samostatném úniku. Domácí byli po celé utkání lepším týmem a zcela zaslouženě tak zvítězili.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Soupeř byl po všech stránkách lepším týmem a zaslouženě zvítězil. My jsme byli po zimní přestávce poprvé na hřišti a na výkonu to bylo hodně znát. Ztráceli jsme jeden balón za druhým, kazili lehké přihrávky a tím se snadno dostávali pod tlak. Srbice nás dnes přehráli hlavně pohybem, který nám směrem dopředu chyběl. Co mě nejvíce mrzí, je počet inkasovaných branek a zbytečné chyby, po kterých padly, zejména v závěru utkání.

 

Branky: 47. Just, 70. Feledi, 73. Vosecký

 

Sestava: Vosecký (46. Smutný) - Horyna (60. Červenka), Michalec, Florián (46. Horáček), Reichelt - Vait, Feledi, Gaher, Kolář (60. Vosecký) - Just, Bílek

 

Rozhodčí: Klimpl