MP Cup: SK Viktorie Ledvice - FK Jílové 1:3

14.02.2016 20:39

SK Viktorie Ledvice - FK Jílové 1:3 (0:1)

V pátém zápase v rámci MP Cupu nás čekal celek TJ Viktorie Ledvice. Zkušený celek, který hraje na postup ve druhé skupině 1.A třídy. Začátek prvního poločasu byl vyrovnaný, od 20min. jsme měli o trochu více ze hry a vytvářeli si i šance. Jednu jsme nakonec proměnili, když po krásné kombinační akci Reichelt, Just, Kurty skóroval Kolář.

Druhý poločas, měli naopak trochu navíc ze hry hosté. Pozorná obrana, však soupeře do vyložených šancí nepouštěla. Naopak z rychlého protiútoku po narážečce Kurtyho s Justem, šel prvně jmenovaný sám na brankáře hostí a lobem ho překonal. Hosté se ale nepoložili a utěšenou střelou z 35metrů, vymetli šibenici. Od této chvíle jsme se strachovali o výsledek, jelikož nás Ledvice zmáčkli na naší polovině, ale vyrovnání se nedočkali. Naopak po rychlém protiútoku v 75 min. a opět po narážečce s  Justem, šel sám na brankáře Feledi a únik zakončil jesličkami hostujícímu brankáři. Do konce zápasu, se už nic zajímavého nestalo.

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Dnešní zápas byl celkově vyrovnaný. První poločas patřil spíše nám, druhý z větší části hostům. Myslím si, že Ledvice byli zatím po fotbalové stránce nejlepší soupeř na turnaji, s kterým jsme tu hráli. Mají dobře poskládaný tým a proto si tohoto výsledku velmi ceníme. Pro naše mladé hráče, to jsou velmi kvalitní zápasy, které by je měli připravit na mistrovskou soutěž.

 

Branky: Kolář, Kurty, Feledi

 

Sestava: Vosecký - Reichelt, Kořínek, Michl, Farkaš - Kurty, Feledi, Čtvrtníček, Kudrna - Kolář, Just