MP Cup: TJ Hrob – FK Jílové 1:0

01.02.2016 22:30

TJ Hrob - FK Jílové 1:0 (0:0)

Ve třetím zápase v rámci MP Cupu nás čekal celek TJ Hrob. Bohužel, ani v tomto zápase jsme nebodovali. Nutno ale říci, že za přístup a výkon jsme si to nezasloužili, i když soupeř byl podprůměrný.

V prvním poločase se hra odvíjela mezi vápny a spíše jsme měli na kopačkách míč my. Bohužel jsme ale hráli komplikovaně, místo toho aby míč putoval z jedné, tak jsme je tahali, hráli individuálně a přístup většiny hráčů byl velice vlažný.

Jestli si někdo myslel, že druhý poločas bude lepší, tak opak byl pravdou. Hra spadla na úroveň lesní ligy. Hra byla bez pohybu, chutě, prostě nic společného s fotbalem. Odměnou pro nás, byla branka soupeře v 89 minutě, kdy se po naší chybě poprvé dostali do vápna a skórovali.

 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Po velmi dobrém čtvrtečním výkonu proti Vilémovu, jsme dnes předvedli něco hrozného. Proti zatím nejhoršímu soupeři, který jsem tady na turnaji zatím viděl, byla hra našeho týmu naivní, bez bojovnosti, pohybu a místy až ,,profesorská´´. Takto si přístup k zápasu nepředstavuji. Přemlouvat hráče k radosti si zahrát, určitě nebudu. Pokud chceme, aby se fotbal v Jílovém někam posunul, tak si hráči musí uvědomit, co kdo pro to dělá či nedělá. Je to sice příprava, ale i v té se buduje parta a dobrá nálada v týmu. V týdnu jedeme na soustředění a s hráči si promluvíme.

 

Sestava: Němec - Červenka, Kořínek, Reichelt, Michl - Kudrna, Feledi, Just, Farkaš - Janda, Kurty

Střídal:Kolář