MP Cup: FK Jílové - FK Duchcov 1:3

24.01.2016 16:41

FK Jílové - FK Duchcov 1:3 (1:1)

Ve druhém utkání v rámci MP Cupu, nás čekal celek Duchcova. Bohužel počasí nám nepřálo a tak se celé utkání odehrálo na zasněženém povrchu.

V prvním poločase byl náš výkon velmi dobrý a i přes těžký terén se nám dařilo dobře kombinovat. Bohužel z několika šancí se nám podařilo využít pouze jedinou. Duchcov se během první půle dostal k jedinému závaru po rohovém kopu a trochu šťastně k přímému kopu v poslední minutě prvního poločasu, který dokázal zužitkovat.

Druhý poločas se nám hrubě nevyvedl. Náš výkon byl mdlý a naším špatným přístupem se Duchcov dostal do hry. Odměnou jim za to byla darované druhá branka, kdy lehký centr vypadl brankáři z ruky a v závěru utkání ještě své vedení navýšil.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Nechápu, že takovýto zápas můžeme prohrát. Zejména v prvním poločase jsme i na velice náročném terénu, podali výborný výkon a soupeře jasně převyšovali po všech stránkách a prakticky  ho nepustili na naší půlku. Bohužel jsme stejně jako v minulém utkání zahazovali jednu šanci za druhou, chybí nám klid a důraz v koncovce a opět jsme za to byli potrestáni.  Soupeř opět využil z minima maximum a ze čtyř střel na naší bránu dal tři branky a nutno podotknout, že dvě z nich padly po naších hrubých chybách, které patří do kategorie žákovských.

I tak byl náš výkon oproti utkání s Oldřichovem výrazně lepší a doufám, že příště se už prosadíme střelecky, protože šancí si vytváříme dost, ale v koncovce se trápíme. Každopádně pro nás další dobrá příprava a zde vidíme, že každá naše hloupá chyba je tvrdě potrestána. I přes to, že

 jsme byli jasně lepším týmem, opět odcházíme poraženi.

Za výkon v prvních poločase musím kluky pochválit, druhá už z naší strany byla vlažná. I tak jsme v tomto utkání měli jednoznačně vyhrát.

 

Branka: Kurty

Sestava: Vosecký (46. Němec) - Malowanyj, Feledi, Michl, Červenka - Kudrna, Čermák, Just, Farkaš - Kolář, Kurty

Střídal: Janda, Rangl