Krupka v Jílovém rozhodla po přestávce

21.09.2018 17:58

FK Jílové - TJ Krupka  1:5 (1:1)

6.kolo HET krajského přeboru  //  15.9.2018  // 16:30 

 

V úvodu byla mírně aktivnější hostující Krupka, ale Jílové hru postupně srovnalo. Ve 20. minutě dostal míč za obranu Sigmund, ale z voleje přestřelil. Na druhé straně však udeřilo, Feledi se ve 21. minutě na hranici šestnáctky opřel do míče a jeho střela skončila od břevna za bezmocným brankářem Valešem. To hosty opařilo a následné šance Koláře a Voseckého volaly po brance. Bohužel oba hráči mířili nepřesně. Na druhé straně hlavičkoval Seidl nad branku. Pět minut před poločasem mohl navýšit skóre Bílek po centru Floriána, jeho přesně mířenou hlavičku brankář Valeš bravurně vyrazil. Když už se zdálo, že Jílové půjde do kabiny s náskokem, tak Krupka rozehrála rohový kop, který prolétl do malého vápna, kde ho nasměroval do brány Seidl. V prvním poločase se hrál kvalitní fotbal, kterému svým výkonem pomohli oba celky a diváci se museli bavit.

 

Začátek druhého poločasu byl pro domácí hrůzný. Hned v jeho úvodu podnikla Krupka útok středem hřiště a Barnat bez problému uklidl míč do branky. Za další tři minuty pláchl Vaitovi Černý a Smutný lovil míč ze sítě potřetí. Tento rychlý úvod rozhodl o osudu utkání, když domácí celek již nenašel síly na zvrat. Utkání se již dohrávalo zcela v režii Krupky, která dokázala ještě dvakrát skórovat a domácí několikrát v druhém poločase ještě podržel brankář Smutný. 

Utkání skončilo jasnou výhrou hostů i když tomu první poločas nenasvědčoval. Krupka se v Jílovém ukázala v tom nejlepším světle a ukázalo svou vysokou kvalitu.

 

Vyjádření trenéra (P. Salava): Dnešní utkání rozhodl výborný nástup soupeře do druhého poločasu. Nám se nepodařilo udržet koncentraci a bylo po zápase. Pro Krupku jsou to zasloužené tři body.

 

Branka: 21. Feledi

 

Sestava: Smutný - Horáček (54. Barilla), Michalec, Florián, Vait - Vosecký, Feledi, Gaher, Červenka - Bílek, Kolář

 

Rozhodčí: Holec - Vlašič, Kloub

Delegát: Říha

 

Diváci: 130