Krajský pohár: Pohodový postup do dalšího kola

07.09.2018 20:10

FK Jiskra Modrá/SK Hrobce - FK Jílové   0:5 (0:3)

1.kolo Krajského poháru  //  5.9.2018  // 17:00 

 

Jílové jako obhájce krajského poháru zavítalo do nedaleké Modré. 

Od úvodu utkání bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Jílové domácí Modrou přehrávalo ve všech směrech a bylo jen otázkou, kolik nastřílí branek. Jako první se o to postaral agilní Pícha, který využil rychlé rozehrávky Felediho a před brankářem uklidil míč k tyči. Následně se dostal do úniku po vysunutí Justem opět Pícha společně s Kolářem a v situaci dva na brankáře prvně jmenovaný předložil Kolářovi do prázdné branky. O tři minuty později na vápně posunul Horáček na Justa a ten přesnou střelou uzavřel poločasový výsledek.

V první minutě druhého poločasu vystihl domácí rozehrávku Pícha a v úniku propálil domácího brankaře Matějku. Po prostřídání hostujícího mužstva se hra přece jen vyrovnala a i domácí se dostali do dvou brankových příležitostí, ale ve druhém poločase chytající Smutný byl vždy na místě. Konečnou podobu výsledku dal v 76. minutě Barilla, když jeho střela byla tečována do protipohybu brankáře a skončila v síti.

 

Utkání to bylo jednoznačné a jen špatná koncovka Jílového a zákroky brankáře Matějky uchránily domácí tým od většího debaklu. 

 

Vyjádření trenéra (P. Salava): K pohárovému utkání jsme přístoupili zodpovědně a po celé utkání jsme měli více ze hry. Soupeř měl pár šancí za rozhodnutého stavu.

 

Branky: 23. Pícha, 35. Kolář, 38.Just, 46. Pícha, 76. Barilla

 

Sestava: Vosecký (46. Smutný) - Horáček, Reichelt, Gaher, Michalec - Vait, Feledi, Pícha (66. Barilla), Červenka (46. Bílek) - Just (66. Florián), Kolář

 

Rozhodčí: Stupka - Vacek, Holly

 

Diváci: 30