Jílové si odvezlo ze Srbic debalkl!

23.09.2018 13:03

TJ Sokol Srbice - FK Jílové 7:0 (4:0)

7.kolo HET krajského přeboru  //  22.9.2018  // 16:30 

 

K dalšímu utkání zajiždělo Jílové do Srbic, kde se mu dlouhodobě nedaří a tento zápas to jen potvrdil.

Po vyrovnané první desetiminutovce, kdy zahrozilo Jílové střelou Reichelta, se začal více osmělovat domácí celek. Nejprve nebyla domácím uznána brnaka po jednoznačném faulu na brankáře Smutného, ale o minutu později se již domácí radovali, když Pokoš zužitkoval přihrávku spoluhráče a z malého vápna jen usměrnil míč do branky. Stejný hráč se následně dostal do dalších dvou příležitostí, ale obě mu chytil brankář Smutný. Ve 25. minutě tomu tak již nebylo a Pokoš v další šanci navýšil stav utkání pro domácí na 2:0. Ve 43. minutě dostal Batelka tolik prostoru od Vaita, že si v pohodě připravil míč a obstřelil bránící hráče i Smutného. Ve 45. minutě bylo ještě hůře, když Zikmund po závaru před brankou napalil míč do sítě. 

 

Do druhého poločasu šlo Jílové s cílem dohrát utkání se ctí a nedostat další branky. Což se jim dařilo i z důvodu polovení domácích. V poslední patnáctiminutovce však ještě třikrát inkasovalo.Nejprve pohotově z vápna střílel Egrt, následně proměnil penaltu Matykán po zbytečném faulu Floriána a v závěru upravil hlavou na hrozivých 7:0 nikým nekrytý Marvan.

 

Srbice tak o svém naprosto zaslouženém vítězství rozhodly již v prvním poločase. Od většího přídělu zachránil Jílové brankář Smuntý, který jak v prvním, tak ve druhém poločase chytil několik stoprocentních šancí domácích.

Hráči Jílového si nejprve musí uvědomit, co pro výsledek na hřišti odvádí a pak můžou doufat ve zlepšení.

 

Vyjádření trenéra (P. Salava): Těžko se mi dnes zápas hodnotí. Doufám, že si sáhnou do svědomí Ti, kteří si jezdí na výlety. Zasloužená prohra. Můžeme být rádi, že to skončilo jen 7:0.

 

Sestava: Smutný - Vait, Reichelt, Florián, Červenka - Bílek, Feledi, Pícha (46. Farkaš), Kolář - Just (46. Nykl), Barilla (ČK - 89.)

 

Rozhodčí: Průša- Dočekal, Čáka

Delegát: Žilka

 

Diváci: 80