FK Jílové - Sokol Pokratice 2:1

25.06.2016 13:50

FK Jílové - Sokol Pokratice 2:1(1:0)

 

V dohrávce 26. kola přivítalo Jílové na svém hřišti nebezpečný celek Pokratic, který by se výhrou posunul na třetí místo tabulky. Utkání se hrálo za úmorného vedra, a tak hlavním cílem bylo, aby se nikomu nic nestalo.

V prvním poločase se s počasím lépe vypořádal domácí celek, rozdíl byl zejména ve fyzickém fondu a svého soupeře výrazné přehrával. Bohužel mu však chyběla finální přihrávka, protože slibně rozjetých akcí měl v prvním poločase spoustu. I tak si domácí vytvořil několik brankových příležitostí a z jedné z nich se radoval Farkaš. Do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení domácích.

Druhý poločas byl ze strany Jílového už vlažnější a hra se vyrovnala. Velkou šanci rozhodnout měli domácí v 70. minutě. Ve vápně byl sražen Just a byl nařízen pokutový kop. Ten si postavil sám faulovaný, ale bohužel bránu hostí přestřelil. Za chvíli si už ale chuť spravil. Po pěkné individuální akci Horyny a následné krásné přihrávce, zvyšoval na dvoubrankový rozdíl. Zdálo se, že je rozhodnuto. Hosté však zbraně nesložili, zmáčkli Jílové na jeho polovinu a v 86. minutě snížili z pokutového kopu na konečných 2:1.

 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Jsem rád, že jsme utkání zvládli a potvrdili zasloužené druhé místo v tabulce. Nepodali jsme zrovna nejlepší výkon, ale v tomhle počasí snad ani víc nešlo. Naše vítězství  bylo zcela zasloužené, byli jsme lepším celkem a měli větší vůli po vítězství. Kluky bych chtěl za celou sezonu pochválit. Druhé místo je výborným výsledkem.

 

Branky: 38. Farkaš, 71. Just

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Michl Vl., Reichelt, Červenka - Kurty, Čermák, Feledi, Farkaš (61. Horyna) - Just, Kolář

 

Rozhodčí: Mecl - Provazník, Kolátor

Diváci: 50