7. kolo SK Brná - FK Jílové 1:0

07.10.2015 09:30

SK Brná – FK Jílové 1:0 (1:0)
V sobotu dopoledne, zajížděli hráči Jílového k prvnímu celku tabulky do Brné.
Od první minuty, byli hráči Jílového aktivní, a kdyby ve 25. min bylo skóre 0:3, nikdo by se nemohl divit. Čermák a Kurty šli sami na domácího brankáře a neuspěli. V 10min nikdo neviděl jasnou penaltu na Kurtyho. Domácí byli opařeni a hrozili pouze ze standardních situací. Jedinou chybu hostí, domácí potrestali ve 29. min, kdy rychle rozehraný roh, zakončil na zadní tyči volný Gibala. Další pohromou pro hosty byla 40. min, kdy po druhé žluté, opustil hřiště Florián.
Kdo čekal, že v druhém poločase domácí navýší skóre, se rapidně spletl. Přesilovka  totiž naopak uškodila domácím. Nevěděli jak překonat dobře organizovanou hostující obranu a když v 73. min dostal červenou i domácí hráč, začali se domácí strachovat o výsledek. Jenže vše měl v režii hlavní rozhodčí, který nedal Jílovému sebemenší šanci s výsledkem něco udělat. Za vše hovoří žlutě karty, Jílové 9x. I přesto, se do poslední minuty hráči Jílového snažili vyrovnat.

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Dnes jsme odehráli výborný zápas, škoda jen že jsme nedali nějaký gól. Když si vytvoříte venku tolik šancí, musíte něco proměnit. Hráčům musíme poděkovat za skvělý výkon. Myslíme, že jdeme správnou cestou a hra jde nahoru. K rozhodčím se nebudeme vyjadřovat, ale hrát proti dvanácti o první místo v tabulce, se nedá.
 

Sestava: Vosecký - Kořínek, Rangl, Reichelt, Florián(ČK 79.) - Čermák, Michl, Drahoňovský (70. Červenka), Farkaš - Just, Kurty
 

Rozhodčí: Nedvěd – Krutina, Zavadil

 

Diváci: 103