4. kolo FK Jílové - TJ Libouchec 2:4

13.09.2015 14:14

FK Jílové - TJ Libouchec 2:4 (0:1)

 

Vzhledem ke špatným dosavadním výsledkům Libouchce jsme šli do zápasu hlavně s tím, abychom soupeře nepodcenili a o výsledku utkání rozhodli co nejdříve. Opak byl však pravdou, soupeři jsme v první půli nechávali hodně prostoru pro kombinaci a individuální hru zejména dvou rychlých útočníků a byli jsme za to potrestáni brankou z pokutového kopu. Následně neproměnil dvě slibné brankové příležitosti Janda a rozhodčí nám neuznal branku, která byla ovšem naprosto regulérní. Do kabin se tedy odcházelo za našeho nepříznivého stavu.

Druhá půle byla z naší strany, co se pohybu a nasazení týče, absolutně odlišná, soupeře jsme zatlačili do jeho šestnáctky a vytvořili si spoustu šancí ke skórování. Bohužel nám oproti minulým zápasům chyběl potřebný klid a důraz v koncovce a zahazovali jsme jednu šanci za druhou. Dvakrát soupeře zachránila i branková konstrukce. Ten byl naopak v koncovce velmi efektivní, z brejkových situací nám dal ve druhé půli tři branky a udělil nám tak lekci z produktivity.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Utkání jsme si prohráli v prvním poločase, kdy náš přístup a výkon nebyl ideální a soupeře jsme podcenili. Za druhou půli musím kluky pochválit, protože makali na maximum. Bohužel nám dnes chybělo potřebné štěstí, soupeře jsme v druhé půli dostali pod obrovský tlak a vytvořili si spoustu šancí. Z naší strany to byl takový nešťastný zápas, kdy nám tam prostě nic nespadlo. Utkání též ovlivnila hrubka pomezního rozhodčího, když nám v první půli neuznal regulérní branku. Jinak to však bylo derby se vším všudy a zejména druhá půle byla pro diváka velmi pěkná. Soupeři gratuluji, výhra mu určitě pomůže do dalších zápasů, ale musím dodat, že měl obrovské štěstí.

 

Branky: 75. Florián (PK), 78. Malowanyj – 18. Vyhnal (PK), 49. Didi, 77. Didi, 91. Klazr

 

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Huček, Michl (87. Horyna M.), Florián - Čermák, Just, Drahoňovský, Červenka - Janda (50. Farkaš), Kurty

 

Rozhodčí: Prošek - Dvorský, Liška

Diváci: 150