3. kolo FK Jílové – FK Jiskra Velké Březno 3:0

11.09.2016 23:26

FK Jílové – FK Jiskra Velké Březno 3:0 (2:0)

K utkání opět chyběla spousta hráčů (Bílek, Reichelt, Kurty, Geletič, Čtvrtníček, dlouhodobě Michl a Kořínek) a na lavičce zdravotně indisponováni Horyna a Vait.
První půle byla jasně v režii domácích. Už ve druhé minutě Rangl orazítkoval hlavou břevno hostů. Poté domácí spálili samostatné nájezdy, až se konečně v 15 minutě mohli radovat, když stoper Rangl vypíchl míč, poslal dlouhý pas na Koláře a ten našel na vápně volného Felediho, který uklidil míč do poloprázdné brány hostí. Ve 38 min se opět prosadil Tomáš Feledi a dodal klid pro svůj tým, který v té době, jasně převyšoval hosty z Velkého Března.
Druhý poločas, už nebyl z domácí strany tak kvalitní, profesorskou hrou umožnili hostům více kombinovat a tím hru vyrovnat. Naštěstí, ale domácí obrana hosty k ničemu nepustila. Rozhodnutí o konečném výsledku, přišlo až v 85min, když se trefil Michal Just.

 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Za první půli, musím celý tým pochválit. Hráli s nasazením, dobře kombinovali, a kdyby ještě byli v koncovce trpělivější, mohl být zápas rozhodnutý. Naopak prvních 20 min z druhé půle, bylo až moc profesorské a někteří hráči si hráli svůj zápas. To si musíme probrat a vysvětlit, jelikož kvalitnější týmy, toho umí využít a potrestat. Máme kvalitní mladý tým a je pořád na čem pracovat.

 

Branky: 15. Feledi, 38. Feledi, 85. Just

 

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Rangl, Michalec, Červenka - Kudrna, Čermák, Feledi (89. Knotek), Farkaš (85. Štercl Jiří) - Kolář, Just

 

Rozhodčí: Mollinger – Flade, Formánek

Diváci: 70