25. kolo FK Jílové - TJ Oldřichov 4:1

12.06.2017 17:10

FK Jílové - TJ Oldřichov 4:1 (1:0)

 

V posledním domácím zápase na domácím hřišti, přivítalo Jílové celek Oldřichova, který jako nováček soutěže už měl jistotu minimálně 4. místa.

 

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, kde měl možná i Oldřichov více šancí. Do vedení však šlo Jílové, kdy Kolář utekl po pravé straně, předložil míč na malé vápno Kurtymu a ten nezaváhal. Na druhé straně musel Vosecký zlikvidovat šance hostů brzkým vyběhnutím a následně při další šanci, chytil hlavičku hostujícího hráče na brankové čáře, která směřovala přímo k tyči.  Pak mělo Jílové velkou šanci navýšit vedení, po faulu na Justa, ale pokutový kop nevyužil Reichelt, kdy orazítkoval tyč. Do kabin se tak docházelo za těsného vedení domácích.

 

Druhý poločas začal pro domácí náramně, Just poslal prudký centr do pokutového úzeí a hostující hráč si ho srazil do vlastní branky.  Po hodině hry se dostal na hriště Michal Horyna a než se stačil rozkoukat už oslavoval třetí branku svého týmu, Feledi vybojoval míč na brankové čáře, přihrál ho na velké vápno, kde si Michal Horyna míč postrčil a přesnou střelou o břevno nedal hostujícímu brankáři šanci. Oldřichovu se nakonec podařilo snížit. V 83. minutě Hrubý zatáhl míč po levé straně, předložil ho do pokutového území Konečnému a ten střelou na přední tyč překvapil Voseckého. Poslední slovo v utkání si však vzal Malowanyj. Když si z pozice pravého obránce navedl míč na střed velkého vápna a levou nohou poslal tvrdou střelu přímo k tyči. 

 

Utkání tak skončilo pohodovou výhrou domácích, kteří se ve druhém poločase přeci jen trochu zlepšili a nedali Oldřichovu tolik prostoru pro hru. Odměnou jim za to byly tři vstřelé branky a potěšili tak své diváky i v posledním utkání na domácí půdě. Jílové v průběhu celého ročníku doma ztratilo pouhé dva body za penaltovou prohru s Modrou.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Vyrovnané utkání, ve kterém rozhodla větší produktivita našeho celku. Oldřichov byl zatím nejlepším týmem, který se u nás na jaře představil. První půle byla v našem podání slabá, směrem dopředu nám chyběl pohyb, nasazení. Naopak vzadu jsme soupeři nechávali nesmyslně spousta prostoru a tím jsme se dostávali pod tlak. Druhý poločas jsme se zlepšili ve všech činnostech a přidali krésné branky.

 

Branky: 22. Kurty, 47. vlastní, 62. Horyna Michal, 90. Malowanyj

 

Sestava: Vosecký - Reichelt (77. Malowanyj), Rangl, Michalec, Vait (79. Geletič) - Kurty, Feledi, Čermák, Bílek - Just (61. Horyna Michal), Kolář (68. Horyna Miroslav)

 

Rozhodčí: Suchánek - Průša, Cvachoušek

 

Diváci: 100