24. kolo FK Jílové - TJ Mojžíř 10:0

06.06.2016 22:48

FK Jílové - TJ Mojžíř 10:0 (5:0)

 

K předposledním domácím utkání přivítalo Jílové na svém hřišti momentálně trápící se celek Mojžíře. Čekalo se, že hosté budou chtít na velmi dobře připraveném trávníku svou nelichotivou bilanci z posledních utkání změnit a svého soupeře aspoň trochu potrápit. To se nestalo a z Jílového si odvezli až ostudný debakl, když jim domácí hráči načepovali desítku.

O utkání bylo prakticky rozhodnuto již v 15. minutě, když se pěkně trefil Čermák, Kolář a Just. Pak sice domácí trochu polevili a hráči Mojžíře začali svého soupeře místama přehrávat, ale i tak dalo Jílové do poločasu zásluhou Justa a Felediho ještě dvě branky a bylo rozhodnuto. Nutno dodat, že soupeř hrál celý zápas v obraně nesmyslně v  lajně a branky padali z naivně hrajícího offside systému.

Druhá půle byla ze strany Jílového už více koukatelná, zjednodušili hru, přidali na pohybu a výsledkem bylo dalších pět branek do sítě hostů a jedna z nejvyšších výher v historii klubu.

 

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Až na určitou pasáž v prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a svého soupeře přehráli ve všech směrech. Soupeř na mě už od rozcvičky působil hodně odevzdaně. Je dobře, že jsme druhý poločas vzhledem k vysokému stavu jenom neodehráli, ale s chutí si zahráli a zastříleli a odmakali ho až do konce. Konečně jsme také byli doma produktivní a divákům přichystali pěkné brankové představení.

 

Branky: 3. Čermák, 12. Kolář, 15. Just, 29. Feledi, 42. Just, 50. Just, 56. Kolář, 58. Čermák, 60. Feledi, 79. Kurty

 

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Kořínek, V. Michl, Čtvrtníček – Červenka (66. Geletič), Čermák (72. Kurty), Feledi, Farkaš - Just, Kolář

 

Rozhodčí: Trutnovský – Husar, Eichler

Diváci: 70