23. kolo FK Jiskra Velké Březno - FK Jílové 1:5

31.05.2016 00:03

FK Jiskra Velké Březno - FK Jílové  1:5 (1:3)

 

Ve 23. kole 1.A třídy zajížděli hráči Jílového na půdu svého tradičního soupeře, do Velkého Března. Na tomto hřišti Jílové již několik let nevyhrálo, tudíž cílem bylo zlomit tuto nepříznivou bilanci. Jílové stejně jako v minulém kole odjíždělo k utkání bez několika hráčů základní sestavy.

Úvod utkání byl ze strany hostů poměrně rozpačitý, chyběl jim pohyb, nasazení, hodně kazili, a tak za to byli v 19. minutě po zásluze potrestáni, když se z penalty trefil Borovec. Tato branka však hosty nakopla, najednou na hřišti bylo jen jedno mužstvo a zásluhou Koláře, Justa a Horyny do poločasu utkání otočila.

Do druhé půle vstoupili hráči Jílového opět velmi vlažně a domácí se dostali do mírného tlaku. Z toho však nevytěžili žádnou brankovou příležitost. Pak už jim začali odcházet síly a Jílové je začalo výrazně přehrávat. Vytvořili si několik dobrých šancí, zejména ta Horyny se snad ani nedala nedat, když z metru netrefil prázdnou bránu. I tak se hosté ještě dvakrát trefili. Konečně se prosadil dobře hrající Feledi a v závěru pečetil zaslouženě vítězství Horyna.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Dneska jsem s výkonem až ten úvod obou poločasů spokojený. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech, zejména v pohybu a po fyzické stránce. Jen si musíme uvědomit, že utkání se hraje od první minuty a ne až od dvacáté. Příště by se nám to nemuselo 

 

Branky: 26. Kolář, 37. Just, 40. Horyna, 76. Feledi, 82. Horyna

 

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Kořínek, Reichelt, Geletič (35. Horyna)-Červenka, Feledi, Čermák, Farkaš - Just, Kolář

 

Rozhodčí: Dvorský - Holec, Holly

Diváci: 60