2. kolo: FK Česká Kamenice - FK Jílové 0:4

30.08.2015 22:21

FK Česká Kamenice - FK Jílové 0:4 (0:3)

 

Z České Kamenice si po vydařeném prvním poločase odvážíme po zásluze tři body.
Od úvodního hvizdu bylo znát s jakou taktikou jsme do České Kamenice přijeli. Napadali jsme rozehrávku domácích už v zárodku, byli jsme agresivnější, rychlejší a tím pádem přinutili k chybám domácí obranu, kterou hned v úvodu potrestal Just. Nadále jsme však pokračovali v napadání a odměnou byla druhá branka, kterou vstřelil Drahoňovský. V závěru prvního poločasu přidal třetí branku Janda, který zakončil krásnou kombinaci po ose Farkaš - Just. 
Ve druhém poločase jsme se soustředili na pozornou obranu, nechali domácí tým více držet míč na svých kopačkách, ale nepouštěli je do vyložených šancí, naopak podnikali nebezpečné protiútoky. I když se domácí snažili něco s výsledkem udělat, tak míč do branky pozorného brankáře Voseckého, nedostali. Čtvrtou branku přidal kapitán Michl, který sólem přes půl hřiště završil zasloužené vítězství na horké půdě České Kamenice.

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Na dnešní utkání jsme byli připraveni, jelikož jsme minulý týden viděli utkání domácích s Velkým Šenovem. Z toho důvodu jsme hráčům určili taktiku od začátku být agresivní a napadat rozehrávku domácích už v zárodku. Za to musíme hráče pochválit, jelikož to je náročnější po fyzické stránce a tu musíme ještě vylepšit. Celkově jsme po zásluze vyhráli.
 

 

Branky: 2. Just, 11. Drahoňovský, 39. Janda, 68. Michl

 

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Huček, Michl (71. Němec), Florián - Červenka (46. Čermák), Farkaš, Drahoňovský (85. Rangl), Kurty - Janda (76. Bachura), Just


Rozhodčí: Trojan - Sabo, Bouma

Diváci: 120