19. kolo SK Hostovice - FK Jílové 2:4

01.05.2016 22:17

SK Hostovice - FK Jílové 2:4 (1:0)

K dalšímu zápasu, jsme zajížděli k poslednímu celku tabulky, Hostovic. Jarní výsledky domácích naznačovali, že to nebude lehké utkání, což se potvrdilo.

První poločas, byl z naší strany katastrofický. Chyběla bojovnost, chuť a s fotbalem to nemělo nic společného. Domácí byli agresivní, důrazní a s pomocí hřiště (hráli v první půli z kopce) nás zatlačili. Krom jedné šance, kterou vyrazil Vosecký, si vyloženou šanci, ale nevypracovali. První branka padla ve 27. minutě nešťastně, když Michl odkopem z malého vápna, trefil domácího hráče do zad a k radosti domácích, skončil míč v naší brance. Mužstvo potřebovalo impulsu, proto byl střídán Malowanyj, kterému se oproti jiným zápasům nedařilo a nahradil ho Geletič. Do konce poločasu, se už nic neudálo, proto se šlo do kabin za pro nás lichotivého stavu 1:0. V kabině došlo k bouři a hráčům vysvětleno, že není nic ztracené. Budeme hrát 45min z kopce a pokud se hráči vydají, ze všech sil můžeme zde vyhrát.

Ve druhém poločase byla přeci jen znát na hráčích snaha něco se zápasem udělat. Hned z první šance se ve vápně z otočky, prosadil Michal Just, to běžela 49 minuta. V 51 minutě, už tentýž hráč zvyšoval na 1:2. Domácí byli opařeni, jelikož první poločas ničemu takovému nenasvědčoval. Od této chvíle, jsme byli o trochu lepší a i kombinace se lepšila. Následně přišli dva slepené góly Kurtyho, který využil své rychlosti a dal svému týmu klid do konce zápasu. Domácí ještě snížili v 85 minutě na 2:4, ale to bylo vše. Z vítězství jsme se nakonec radovali my, i když to z naší strany, hlavně v první půli, nebylo dobré.

 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Dnešní utkání ukázalo stinnou stránku našeho týmu. Pokud se nedaří, nejsou naši hráči schopni se kousnout, semknout a bojovat! To, že druhý poločas se otočil je dobré z hlediska bodů a umístění v tabulce. Tvoříme nový tým s mladými hráči, proto musíme každý přehodnotit, jak a proč se chovat lépe k sobě a co udělat lepšího pro tým, aby byl úspěšný. Ještě musím pochválit domácím tým za bojovnost a myslím, že jejich umístění v tabulce neodpovídá kvalitě a předvedené hře, kterou svou bojovností předvádí. Každý tým, bude mít na jejich hřišti, velké starosti.

 

Branky: 49. Just, 51. Just, 77. Kurty, 78. Kurty

 

Sestava: Vosecký - Malowanyj (33. Geletič), Reichelt, Michl, Kořínek - Kolář (55. Janda), Čermák, Feledi, Farkaš - Just, Kurty

 

Rozhodčí: Živnůstka - Kuriljak, Novotný

Diváci: 80