17. kolo TJ Libouchec - FK Jílové 2:0

17.04.2016 15:36

TJ Libouchec - FK Jílové 2:0 (2:0)

 

 

K dalšímu utkání 1.A třídy zajíždělo Jílové na půdu Libouchce, kterému chtělo oplatit zbytečnou porážku z podzimního domácího utkání.

Utkání pro Jílové nezačalo vůbec dobře a již ve 3. minutě, po nesmyslné malé domů Farkaše a sérii dvou rohů, inkasovalo. Autorem branky byl Černohorský, který hlavičkoval mezi nedůraznou trojicí tři jílovských hráčů. Poté převzalo Jílové iniciativu, dobře kombinovalo a vypracovalo si několik vyložených šancí. Bohužel však dvě velké šance Kurtyho, hlavička Felediho ani nedůrazná dorážka Koláře za zády výborně chytajícího brankáře domácích, neskončili. Naopak přišla 34.minuta a z ojedinělého protiútoku přišla druhá branka domácích, kdy se z voleje prosadil opět Černohorský a ukázal hostům, jak se mají dávat branky.

Druhý poločas už byl ve znamení platonického dobývání branky domácích, kdy ze strany Jílového to byla spíše křeč a trápení v kombinaci a přihrávkách na podmáčeném liboucheckém terénu. I přesto si vytvořili několik brankových příležitostí, ale Kurty, Just i Janda v nich selhaly. A tak se z vybojované výhry radoval opět Libouchec, který za celé utkání neměl jedinou vyloženou šanci, přesto dvakrát skóroval.

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Soupeři gratuluji, stejně jako u nás vytěžil z minima maximum. My jsme dnes hráli pouze prvních pětadvacet minut, pak už to byla spíše křeč a někteří hráči byli spíše na ledě něž na hřišti. I tak jsme byli celý zápas lepším týmem, vypracovali si  šance, ale výborný domácí brankář byl proti. Ve druhém poločase už Libouchec zaparkoval na vápně autobus, odpadl fyzicky, přesto jsme se nedokázali prosadit. Naše výkony v posledních zápasech nejsou ideální, někteří hráči si jdou na hřiště spíše zahrát a neumějí se o výhru porvat. Utkání též ovlivnilo zranění Čtvrtníčka, jehož vystřídáním jsme museli  přeskupit všechny tři řady a hra se úplně vytratila. Najednou přestal fungovat střed zálohy a bylo po fotbale. To byla z mé strany chyba.

 

Sestava: Vosecký - Reichelt, Michl, Kořínek (69.Malowanyj), Čtvrtníček (24. Rangl) – Kolář (72. Janda), Feledi, Just, Farkaš - Červenka, Kurty

 

Rozhodčí: Karasinksi – Plzák, Živnůstka

 

Diváci: 200