16. kolo SK Velký Šenov - FK Jílové 1:4

11.04.2016 09:37

SK Velký Šenov – FK Jílové 1:4 (1:2)

V dalším kole, jsme jeli do Velkého Šenova, který potřebuje každý bod a čekali jsme proto z domácí strany bojovný výkon.
Začátek zápasu jsme zbytečně podcenili a třemi fauly nabídli domácím standardky, které ale domácí nepotrestali. V 10 min. si za obranu naběhl Červenka a lobem potrestal špatné vyběhnutí brankáře Hadara 0:1. Ve 20 min. po krásné akci Kurtyho, zvyšoval opět Červenka na 0:2 a do 36 min. jsme měli zápas v naší režii, ale ve 37 min. se nedomluvili Feledi s Kurtym a jednoduchý míč darovali domácím, kteří krásnou střelou, snížili na 1:2. Do poločasu, byli více aktivní domácí, ale do šance se nedostali.
Začátek druhé půle se nesl ve snaze domácích s výsledkem ještě něco udělat. Naše obrana, ale vše zvládla. Rozhodující moment přišel v 66. min, kdy roh Čtvrtníčka našel úplně volného Reichelta, který neměl problém míč hlavou dopravit do brány 1:3. V 77. min pak po úniku a krásné střele zvýšil Just na 1:4. Do konce zápasu, se už nic nestalo a  po zásluze jsme zvítězili.

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Dnešní zápas jsme po zásluze vyhráli. Nebýt fatální chyby našich hráčů, byl zápas z větší části v naší režii. Musím ale pochválit i domácí tým, který bojoval až do poslední minuty a nenechal nám nic zadarmo. V příštím kole, jedeme do Libouchce a máme jim co vracet!

 

Branky: 10. Červenka, 20. Červenka, 66. Reichelt, 77. Just

 

Sestava: Vosecký – Malowanyj (46. Kolář), Michl, Kořínek, Čtvrtníček (86. Rangl) - Reichelt, Feledi, Just, Farkaš (70. Janda) – Kurty (81. Horyna), Červenka

 

Rozhodčí: Červený - Matys, Mareš

Diváci: 60