14. kolo ASK Lovosice "B" - FK Jílové 0:4

28.03.2016 10:00

ASK Lovosice "B" - FK Jílové 0:4 (0:3)

 

V prvním jarním kole, nás na úvod čekal druhý tým tabulky, rezerva Lovosic. Utkání se hrálo na umělé trávě.
Od prvního hvizdu hlavního rozhodčího, bylo vidět, že větší touhu po vítězství mají Jílovští. Měli větší nasazení, napadali rozehrávky domácích a dostávali je pod tlak. Jednu z nich vystihl v 7 min Just a vyslal do úniku Kurtyho, který překonal domácího brankáře. Druhý a třetí gól do přestávky, přidal Just. Domácím se nic nedařilo, jen nakopávali dlouhé míče, které s přehledem odvracela hostující obrana, kdyby padli do domácí svatyně ještě dvě branky, nikdo by se nemohl divit.
Druhý poločas, byl ve znamení prvního. Hosté byli fotbalovější a domácí tým nevěděl co hrát na aktivní hru hostí. Čermák ještě trestuhodně v samostatném úniku trefil jen tyč, po kličce brankáři, ale čtvrtou branku nedlouho na to dal Kurty, který využil přihrávky Justa a pohodlně skóroval do odkryté branky. Zbytek utkání se dohrával v režii hostí. Domácí nenašli za celý zápas recept, na dobře hrající hosty.
 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Z dnešního utkání máme jen pozitiva, snad až na koncovku. Kluci odvedli super výkon a domácím nic nedovolili. Všichni hráli s maximálním nasazením, za což byli odměněni brankami, kterých ale popravdě mohlo být více. Jsem také rád, že se brzo do hry dostali i náhradníci, kteří také odvedli kvalitní výkon. Příští týden máme derby s Českou Kamenicí a musíme se opět dobře připravit.

 

Branky: 7. Kurty, 28. Just, 41. Just, 60. Kurty

 

Sestava: Vosecký - Červenka (66. Malowanyj), Kořínek, Michl, Čtvrtníček - Kurty, Feledi, Čermák, Farkaš (74. Janda) - Just, Kolář (55. Reichelt)

 

Rozhodčí: Javorek - Novotný, Prágl

Diváci: 50