13. kolo TJ Sokol Pokratice - FK Jílové 1:0

16.11.2015 23:07

TJ Sokol Pokratice - FK Jílové 1:0 (1:0)

K poslednímu podzimnímu utkání zajížděl celek Jílového do Pokratic s cílem urvat nějaký ten bodík a skončit po podzimu na krásném druhém místě. To se mu bohužel nepodařilo, i když byl větší část utkání, zejména v druhém poločase lepším a fotbalovějším týmem. Na krásu se však nehraje a ve 40. minutě využili domácí nesoustředěnosti hostů, rychle rozehráli trestný kop a Rondoš překonal jinak dobře chytajícího brankáře Voseckého.
Ve druhém poločase pak Jílové podalo velmi dobrý výkon, svého soupeře zatlačili na jeho polovinu, ale do velké vyložené šance se nedostali. Naopak domácí se soustředili na obranu a brejkové situace, které jim párkrát vyšly, ale brankář Vosecký byl proti navýšení výsledku.
Vyzdvihnout je třeba i trojici rozhodčích, která podala velmi dobrý výkon.


Vyjádření trenéra (O. Barilla): I přes prohru musím kluky pochválit, zejména v druhém poločase podali velmi dobrý výkon. Škoda, že jsme si z toho tlaku nevypracovali větší šance, remízu bychom si za výkon zasloužili. Na druhou stranu měl soupeř pár dobrých šancí ke skórování a až na jednu je dobře chytající Vosecký zneškodnil. Pro diváka to bylo rozhodně pěkné a napínavé utkání až do konce, k čemuž přispěl i kvalitní výkon rozhodčích. Každopádně bych chtěl klukům za podzimní část poděkovat, třetí místo a 26 bodů je velmi dobrým výsledkem a vylepšili jsme si tak cíl, který jsme si dali před sezonou, skončit po podzimu do šestého místa. Každopádně to na jaře nabude nic jednoduchého a je potřeba se na to v zimní přípravě pořádně připravit.

 

Branka: Rondoš O.

Sestava: Vosecký - Malowanyj, Rangl, Reichelt, Kořínek - Červenka, Čermák, Just, Farkaš - Janda (46. Huček), Kurty

 

Rozhodčí: Mecl - Materna, Kolátor

Diváci: 70