1. kolo FK Jílové - FK Junior Děčín 3:1

29.08.2016 19:17

FK Jílové - FK Junior Děčín 3:1 (1:0)

V prvním zápase nového ročníku na nás čekalo derby na domácí půdě s týmem Junioru Děčín. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, bohužel to se nestalo a byl to naopak soupeř, kdo častěji držel míč na kopačkách a snažil se vypracovat šanci. V 18. minutě vystihl Čermák rozehrávku soupeře, míč doputoval až k Bílkovi, který prostřelil Smutného v brance hostí. Do poločasu jsme měli ještě 3 brankové příležitosti. Kdy dvakrát postupoval sám na brankáře aktivně hrající Bílek a jednou Just. Ani jeden ovšem svou šanci nevyužil a tak poločas skončil jednobrankovým vedením Jílového. Hosté si v prvním dějství vypracovali dvě příležitosti. Jedna skočila i brankou, ale nebyla uznána pro ofsajd.

Ve druhém poločase, co se týká držení míče, již hra vyrovnala. Na šance to ovšem bylo jednoznačně pro domácí.  Nejdříve se po faulu na Justa z pokutového kopu prosadil výborně hrající Červenka a následně ten samý hráč vystihl rozehrávku hostujícího Horáčka, postupoval sám na brankáře, kterému udělal kličku a pohodlně zasunul míč do prázdné branky. Další šance Bílka, Koláře, Reichelta a Horyny zůstaly nevyužity a tak hosté v závěru snížili po dorážce Horáka.

Konečný výsledek je spravedlivý, ale předvedená hra Jílového nebyla rozhodně ideální.

 

Vyjádření trenéra (R.Rangl): Celkově si myslím, že zasloužené vítězství i díky vyloženým šancím, kterých jsme měli více. Naše hra však  nebyla optimální, to musíme do dalších zápasů zlepšit.

 

Sestava: Vosecký - Reichelt (81. Geletič), Michalec, Rangl, Vait - Kolář (57. Malowanyj), Feledi, Čermák (74. Horyna), Červenka - Just, Bílek

 

Rozhodčí: Doubek - Mecl, Červený

Diváci: 200

Foto:www.principdc.cz/galerie/Sport/Fotbal/592/