Krajský pohár: Postup do čtvrtfinále i v okleštěné sestavě

21.09.2018 17:59

FK Dobroměřice - FK Jílové   1:3 (1:3)

Osmifinále Krajského poháru  //  19.9.2018  // 17:00 

 

K dalšímu kolu krajského poháru zajíždělo Jílové do Dobroměřic v okleštěné sestavě bez možnosti střídání. 

 

V úvodu byl domácí celek aktivnější a vypracoval si několik nadějných šancí. Podařilo se mu proměnit až tu v 11. minutě kdy Pšigrocký přebral přihrávku na velkém vápně a podél Voseckého umístil střelu přesně k tyči. Jílové následně zpřesnilo hru a težilo ze zisku míčů uprostřed hřiště. Na vyrovnávací branku se nečekalo dlouho. Pícha poslal od postraní čáry milimetrový centr na kapitána Justa a ten se hlavou nemýlil. Ve 26. minutě prošel středem hřiště Barilla, před velkým vápnem se zbavil kličkou obránce a krásnou střelou levou nohou poslal Jílové do vedení. Chvilku před přestávkou si vzal slovo ještě Pícha, kdy pronikl domácí obranou a přesto, že byl faulován, dokázal míč protlačit do branky.

 

Do druhého poločasu domácí tým poslal pět nových hráču a v prvních patnácti minutách mohl skóre utkání vyrovnat, ale jejich špatná koncovka rozhodla o tom, že se neměnilo. Následně se do šancí začalo dostávat i Jílové, ale Just nadvakrát nepřekonal domácího brankáře a několik přečíslení domácí obrany ani hlavička Floriána brankou neskončila.

 

Utkání tak skončilo výhrou Jílového, které postoupilo do čtvrtfinále krajského poháru. Domácí celek může jen litovat několika neproměněných šancí v druhém poločase.

 

Branky: 18. Just, 26. Barilla, 39.Pícha

 

Sestava: Vosecký - Nykl, Florián, Michalec, Červenka - Bílek, Feledi, Pícha, Kolář - Just, Barilla

 

Rozhodčí: Linhart - Rouček, Klimp

Diváci: 100