Jílové obhájilo prvenství na Memoriálu Milana Ryšky a Miroslava Vrány v Ledvicích

21.07.2018 16:23

Jílové obhájilo prvenství na Memoriálu Milana Ryšky a Miroslava Vrány v Ledvicích 

Memoriál Milana Ryšky a Miroslava Vrány  //  21.7.2018  // Ledvice

 

Opět po roce se A-tým představil na Memoriálu v Ledvicích. Oproti minulému ročníku se Memoriálu zúčastnily tři celky a tak se hrálo systémem každý s každým na 2x 35 min. Jílové odjíždělo v kombinované sestavě, a tak se čekalo, jak se v konkurenci domácích Ledvic a Modlan prosadí. 

 

SK Viktorie Ledvice - FK Jílové 0:3 (0:2)

 

V prvním utkání nás čekal domácí celek. Do vedení nás dostal po úniku v 18. minutě Feledi. Stejný hráč pak předložil gólovou přihrávku Čermákovi a ten z první uklidil míč k tyči domácího brankáře. Těsně před přestávkou ještě orazítkoval břevno domácí branky Pícha.

Ve druhém poločase se do dvou brankových příležitostí dostali domácí Ledvice a za Voseckého museli na brankové čáře odvracet míč Vait a Líbal. Po těchto obrovských šancí se do úniku po přihrávce Felediho dostal Bílek, který prostřelil domácího brankáře a navýšil vedení na 0:3. 

 

Branky: 18. Feledi, 29. Čermák, 51. Bílek

Sestava: Vosecký - Vait, Rangl, Michalec, Líbal - Kudrna, Pícha, Feledi, Červenka (55. Kulhánek) - Bílek, Čermák

 

FK Jílové - SK Baník Modlany 2:2 (1:2) 2:0 pen. 

 

V úvodu druhého utkání byla na našem celku znát únava po prvním zápase a celek Modlan byl aktivnější. Během prvním deseti minut dvakrát nebezpečně pálil Doležal, ale Vosecký oba jeho pokusy vyrazil. Ve 14. minutě se objevil v dobré šanci Bílek, ale svůj pokus neproměnil. V 16. minutě se po střele z vápna rozezněla tyč Voseckého branky, ale míč se odrazil zpět do hřiště. Následně už se skóre utkání měnilo. Po individuální akci se ke střele z vápna dostal Červenka a jeho pokus skončil v růžku modlanského brankáře. Za další dvě minuty byl ve vápně sražen Pícha, ale následnou penaltu neproměnil Feledi. Modlanům se nakonec v prvním poločase podařilo utkání otočit, když nejprve chyboval ve výběhu při rohu Vosecký a propadlý míč se odrazil od Rangla do brány. V poslední minutě pak pronikl do vápna modlanský Verbíř, který posunul míč ještě na svého spoluhráče a ten neměl problém zamířit do odkryté branky. 

Na začátku druhého poločase se uvolnil na brankové čáře Vait a jeho střílený centr našel před brankou úplně volného Bílka, který pohodně doklep míč do branky. Deset minut před koncem mohl rozhodnout Vait, ale jeho střelu ze dvou metrů modlanský brankář vyrazil nad břevno. O výsledku tak musely rozhodnout pokutové kopy. První pokus zlikvidoval Vosecký, následně proměnil svůj pokus Michalec a když modlanský Verbíř přestřelil a Vosecký svůj pokus proměnil, mohlo se Jílové radovat z obhajoby na ledvickém memoriálu. 

Individuální ocenění ještě získal Jakub Pícha za nejlepšího hráče turnaje.

 

Branky: 21. Červenka, 41. Bílek

 

Sestava: Vosecký - Vait, Rangl, Michalec, Líbal - Kudrna, Pícha, Feledi, Červenka - Bílek, Kulhánek