Áčko zakončilo podzim na 5. místě

23.11.2017 20:25

FK Jílové - SK STAP-TRATEC Vilémov 2:1 (1:0)

15.kolo HET krajského přeboru //  18.11.2017 // 13:30 

 

 

 

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Za výhru a tři body v derby jsem hodně rád. Fotbalově můžu hodnotit pouze první poločas, druhý již byl zcela v režii rozhodčího. V prvním poločase jsme byli lepší do branky Gahera, kdy jsme soupeře jasně přehrávali. Poté jsme se nesmyslně zatáhli a do konce poločasu nás Vilémov přišpendlil na naší půlce. Měl několik šancí a my mohli poděkovat skvělému Voseckému, že je zlikvidoval. Ve druhém poločase se již fotbal moc nehrál a nepřesný rozhodčí rozjel svůj karetní mariáš a utkání hrubě ovlivnil. Šest červených karet se jen tak nevidí. Závěr utkání jsme nezvládli moc takticky, proti 9 lidem jsme měli držet míč a  Vilémovu ho nepůjčit. S podzimní částí jsme se rozloučili důležitou výhrou, a to je pro nás hlavní.

Klukům bych chtěl za podzim poděkovat, po třech kolech to vypadalo s námi špatně, po vyříkání určitých věcí se výrazně zvedl přístup k tréninkům a hlavně zápasům, 24 bodů je toho jasným důkazem.

 

Branky: 18. Gaher, 66. Bílek

ČK: 90. Kořínek, 90. Kurty

Sestava: Vosecký - Reichelt, Florián, Gaher, Vait - Bílek, Feledi, Čermák, Kudrna (56. Kurty) - Kolář (90. Kořínek), Just (77. Horyna)

 

Rozhodčí: Průša - Cvachoušek, Provazník

 

Diváci: 80