8. kolo TJ ČSAD Libouchec - FK Jílové 0:5

16.10.2016 12:39

TJ ČSAD Libouchec - FK Jílové 0:5 (0:1)
 

V dalším kole 1. A třídy, jsme zajížděli k neoblíbenému soupeři, s kterým poslední dobou ztrácíme body.
Od začátku utkání, bylo vidět na našich hráčích toto změnit. Byli aktivní, přistupovali k soupeři, narušovali rozehrávku a tím se postupně dostávali do šancí. První proměnil ve 21 minutě po samostatné akci Just. Do poločasu jsme měli ještě minimálně 2-3 šance, ale neproměnili. Domácí se k ničemu nezmohli, byli jak opaření. 
Druhý poločas měl stejný průběh. Lépe jsme kombinovali a domácí jen odkopávali míče, které naše obrana v klidu sbírala. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 52 minutě, kdy se řítil na domácí bránu Bílek a mimo vápno ho brankář Pluhař nekompromisně sestřelil. Následovala červená karta a trestný kop, který s přehledem proměnil opět Michal Just. V 74 minutě pak Just dovršil hattrick a zápas se dohrával v režii hostů. V 86 a 88 minutě přidali branky Horyna a Kolář. A tak si za nejlepší výkon sezóny, připisujeme zasloužené vítězství. 

 

Vyjádření trenéra (O. Barilla): Dneska to byl z naší strany jednoznačně nejlepší výkon v sezóně. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a soupeře přehráli ve všech směrech. Nepamatuju, kdy jsme naposledy Libouchec porazili a za výhru jsem hodně rád. Je dobře, že se střelecky chytil Michal Just, jeho branky nám v této sezóně chyběly. Teď se však musíme vrátit zpátky na zem a dobře se připravit na první Mojžíř. S takovou chutí a nasazením, bychom měli, vstoupit do každého zapasu.

 

Branky: 21. Just, 56. Just, 74. Just, 86. Horyna, 88. Kolář

Sestava: Vosecký - Geletič, Michalec, Vait, Červenka (83. Rangl) - Kolář, Čermák, Feledi, Kudrna (78. Farkaš) - Just, Bílek (72. Horyna)
 

Rozhodčí: Dvorský – Míč, Holly

Diváci: 120