6. kolo FK Schoeller Křešice - FK Jílové 1:0 np

03.10.2016 23:43

FK Schoeller Křešice - FK Jílové 1:0 np (0:0)

 

První poločas byl vyrovnaný, hra se odvíjela ve středu hřiště a šance nebyli žádné.

Druhý poločas už byl z naší strany herně lepší, ale stoprocentní gólovou šanci, měli domácí. Z levé strany přízemní centr nedokázal domácí útočník sám z malého vápna dopravit do odkryté brány. Jeho střelu zázračně nohou vykopl Jirka Vosecký na roh. Když jsme se začali dostávat do tlaku, tak přišli dvě události, které ovlivnili zbytek zápasu. V 62 minutě byl loktem zasažen do hlavy Čermák a kvůli tržné ráně musel být střídán. V 73 minutě byl za druhou žlutou kartu vyloučen Červenka (nutno dodat zaslouženě, obě za řeči). Zbytek zápasu se jen dohrával, bez šancí. Na pokutové kopy byli šťastnější domácí.

 

Vyjádření asistenta trenéra (R. Rangl): Dnešní zápas musíme hodnotit ze dvou stran. První je, že hráči bojovali, ale kombinace vázla. Domácí  vyztužili obranu bratry Hrdými z Lovosic a jejich obranná činnost se rapidně zlepšila. Myslím, že doma teď potrápí více týmů.

Druhá a to nás trápí už déle, je nedisciplinovanost některých hráčů. Díky tomu, se kvalita hry mění k horšímu. Pokud tyto nešvary neodstraníme, nemůžeme pomýšlet na špičku tabulky. To by si měli hráči uvědomit. Kazí tak celému týmu snahu o dobrý výsledek!!!

 

Sestava: Vosecký – Malowanyj, Michalec, Vait, Červenka – Kudrna, Feledi, Čermák (62. Geletič), Farkaš – Just, Kolář (58. Horyna)

 

ČK: 73. Červenka

 

Rozhodčí: Bretschneider – Fencl, Eichler

Diváci: 50