25. kolo FK Křešice - FK Jílové 1:2

16.06.2016 22:24

FK Křešice - FK Jílové 1:2 (1:1)

 

V předposledním kole, jsme zajížděli na hřiště Křešic, kterým ještě hrozí možný sestup. Opět jsme měli problém se sestavou (zranění, práce, dovolená) a proto jsme museli povolat Zdeňka Pekaře do brány a Jirku Voseckého nasadit do útoku.

První půle byla zcela v naší režii. Domácí se dostali k jedné standartní situaci, kde zaspala obrana hostů, a domácí útočník bez problémů dorazil míč za Pekaře. Po brance jsme začali ještě o něco lépe kombinovat a zaslouženě vyrovnali po hlavičce Jirky Voseckého. Skoré prvního poločasu mělo být ovšem v náš prospěch. Bohužel kapitán Just ani jednu ze svých třech příležitostí neproměnil.

Druhý poločas začal vlažně a domácí několikrát ohrozili naší branku, gól však nevsítili. O utkání rozhodla standartní situace, kdy se nádherně trefil Tomáš Reichelt. Zbytek utkání se jen dohrával.

 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Dnešní utkání nemohu hodnotit jinak než trápení. Takového to soupeře musíme přehrávat a výsledek musí být jednoznačný a je jedno v jaké sestavě jsme nastoupili. Výkon některých hráčů byl podprůměrný. Pozitivní jsou jen tři body z utkání a výkon Kuby Koláře, který vyčníval bojovností a byl nejlepším hráčem.

 

Branky: 33. Vosecký, 76. Reichelt

Sestava: Pekař - Malowanyj, Kořínek, Reichelt, Červenka - Kolář, Čermák, Feledi, Farkaš – Just (74. Huček), Vosecký

 

Rozhodčí: Vlk - Červený, Dušík

Diváci: 50