21. kolo SK Plaston Šluknov - FK Jílové 1:5

15.05.2016 07:51

SK Plaston Šluknov - FK Jílové 1:5 (1:3)

Ve 21. kole jsme zajížděli k sestupu ohroženému Šluknovu v oslabené sestavě, kdy nám chyběli tři hráči základní sestavy, proto jsme měli ze zápasu menší obavy.
Ze začátku, byla hra obou týmů nepřesná a my jsme se přizpůsobili domácím jak v nakopávaných balonech, tak i v množství zkažených přihrávek. Postupem času jsme, ale začali lépe kombinovat a po zásluze šli do vedení, když v 21. min se k odraženému míči dostal Horyna a uklidil míč za bezmocného brankáře domácích. Ve 27. min si za obranu naběhl opět Michal Horyna a prostřelil domácího brankáře. Když se ve 30. min prosadil Just, zdálo se o zápase rozhodnuto. V 35. min se ale nádherně trefil do šibenice domácí Kirchner a trochu zkomplikoval pohodu v našem týmu.
Ve druhé půli, už byl na hřišti jen jeden celek a to my. Množství šancí, které jsme zahodili je neskutečné, buď nás vychytal výborný Janda, nebo jsme netrefili v jasné pozici bránu. Dvě branky, které jsme v 54. min Just a v 76. min Kurty dali, je pro domácí tým milosrdné. Konečný stav 1:5 neodpovídá dění na hřišti.
 

Vyjádření trenéra (R. Rangl): Ze zápasu jsme měli obavy, z důvodu absence několika hráčů. Na lavičce náhradníků, jsme měli průměr 41let. Bohužel musím ale říci, že soupeř byl zatím nejslabší tým, s kterým jsme hráli a budou mít velké starosti se udržet. Výsledek měl být proto mnohem vyšším rozdílem.
V příštím týdnu hrajeme derby s Juniorem a to už budou všichni k dispozici a doufám, že navážeme na zápasy s Brnou a Proboštovem, kde kluci předvedli výborné výkony.

 

Branky: 21. Horyna, 27. Horyna, 30. Just, 54. Just, 76. Kurty

 

Sestava: Vosecký - Červenka, Malowanyj, Reichelt, Kořínek - Kurty, Feledi, Čermák, Kolář (60. Huček) - Horyna (80. Knotek), Just

 

Rozhodčí: Materna - Provazník, Holly

Diváci: 80

 

Video z utkání:

youtu.be/XxqOu-IJr_g

  (zdroj: Youtube Šluknovský Fotbal)